Fjern PUA:Win32/Linkury Effektivt fra Windows-pc og laptop.

Beskrivelse Om PUA: Win32 / Linkury

PUA: Win32 / Linkury er en anden ubehagelig computer trussel, som er designet til at gøre flere beskadigede til det målrettede system. Sikkerhedsforskere offentliggjorde først rapport om denne trussel den 29. juni 2016. Forskellige anti-virus flagg denne trussel med forskellige navne som Mal / Wonton-S, ADW_LINKURY, WebToolbar.MSIL.SmartBar.d, PUA.Smartbar og meget mere. Det er en potentielt uønsket ansøgning, som er udviklet af ReSoft LTD med det formål at generere indtægter fra påtrængende reklame, der viser på ofre skærm. Det er primært målrettet mod brugerne af USA, Tyskland, Frankrig, Spanien og Storbritannien. For at nå sit mål kan det uønskede program opstå flere problemer på din computer.

Usikker proces udført af PUA: Win32 / Linkury

Når PUA: Win32 / Linkury kommer ind i systemet, begynder den at køre sin usikre proces uden brugerens kendskab. Rapporten viser, at det uønskede program er designet til at målrette mod det meste af den webbrowser, der ofte bruges på Windows-systemet, f.eks. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome osv. Som følge heraf skal brugerne stå over for flere slags irriterende problem, når de bruger browseren. Ikke alene dette, den overbrugte brug af ressourcen ved sin uønskede proces resulterer også i langsom ydelse af computeren såvel som andet program. Under sin tilstedeværelse fortsætter sikkerhedssoftwaren med at vise advarselsmeddelelse.

Ifølge sikkerhedsekspertanalyse er PUA: Win32 / Linkury blevet observeret at udføre følgende handlinger på inficeret system:

 • Få injiceret i kørende processer på systemet
 • Ændrer standard hjemmeside og indstillinger for browser
 • Udskift standard søgemaskine samt ny fane
 • Ændrer standardbrowserens genveje
 • Injektiverer ondsindet kode i browserne

PUA: Win32 / Linkury og Privacy Issue

Ved at foretage ændringer i browserindstillingerne og indsprøjte den ondsindede kode i browserprocessen, forsøger det uønskede program at opnå personlige browserdata for brugeren. Det samler nogle vigtige data som browser navn, søgte termer, besøgte websteder, klikede annoncer og meget mere. Ved at dele disse data til tredjeparter får den flere indtægter, og dataene bruges til usikkert formål. Så spil ikke din tid og fjern PUA: Win32 / Linkury fra systemet nu.

Sådan fjerner PUA:Win32/Linkury fra inficerede system Helt

PUA:Win32/Linkury har været betragtet som meget vildledende og irriterende program, der kommer under kategorien af ​​irriterende adware. Denne adware viser masser af irriterende popup-annoncer på hele web browser som yahoo, krom, bing, firefox, kant, opdagelsesrejsende osv ved at tilføje plug-ins og add-ons. Det hemmeligt installeret i målrettet computer uden at bede om brugerens godkendelse ved hjælp af vildledende eller tricky måder, såsom når du henter nogen freeware pakker fra de ikke er tillid steder, åbne vedhæftede filer junk mails, skal du klikke på eventuelle usikre og uønskede links, bruge nogen inficerede medieenheder , klikke på en porno hjemmesider mv og udfører masser af berygtede aktiviteter at gøre brugeren System underlige og træg. PUA:Win32/Linkury er specielt designet af cyber skurke med Hovedmotivet til at generere trafik af tvivlsomme hjemmesider og fremme spoored produkter og elementer til at gøre indkomst for ukendt eller tredjepart. Det er i stand til at kaprer din alle personlige og vigtige oplysninger, såsom login detaljer af forskellige steder, password på forskellige steder, betalingskort eller kreditkort detaljer, ATM pin nummer, Kontaktdetaljer, multimedia eller sms’er, videoer, billeder og andre vigtige detaljer ved generere webtrafik, sporing brugers browserhistorik, cookies og online aktiviteter. Det er i stand til at inficere hele browsere til at holde reklamer kontinuerligt. Denne adware kan inviterer flere andre skadelige malware-infektion i det målrettede systemet ved at åbne System bagdøre og injektion andre skadelige koder. PUA:Win32/Linkury ser som nyttige og legitime, der lover uskyldige brugere til at øge hastigheden på deres system og Internet hastighed.

Når PUA:Win32/Linkury invaderer ind i dit system med succes, vil det shows eller vise masser af irriterende popup-annoncer såsom tilbud, koder, bannere, i-tekst links, sponsorerede links og forskellige andre online indgribende reklamer. Det foregiver som en bedste sikkerhed bistand og foreslå brugeren til at købe rogues ansøgning, efter stopper funktioner System sikkerhedsværktøjer og software. når de er installeret i systemet, det trænger brugernes poster i registreringsdatabasen for at sikre dens start automatisk sammen med Windows boot op. Motivet af denne adware til at øge trafikken af ​​sponsorerede websteder til at generere provision. Den installerer automatisk forskellige ondsindede programmer i brugerens system og køre sine ondsindede koder til forbruger mere og mere CPU-forbrug og systemressourcer, så det nemt kan sinker dit system og internet ydeevne. Denne adware kan automatisk erstatte hele dit system og browser indstillinger og erstatte din standard søgemaskine. Det kan injicerer forskellige skadelige koder i brugerens system og gøre deres system underlige og træg. Denne adware er i stand til at skabe sikkerhedsmæssige smuthuller, ødelægge brugerens vigtige filer, blok System-programmer etc. Det frigiver brugernes privatliv og sende dem til hackere. Hvis du fik nogen symptomer på PUA:Win32/Linkury, bør du fjerne PUA:Win32/Linkury fra System hurtigt til sikker System fra yderligere skader.

Større Symptomer på PUA:Win32/Linkury virus angreb på PC

PUA:Win32/Linkury er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. PUA:Win32/Linkury kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. PUA:Win32/Linkury uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til PUA:Win32/Linkury virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så PUA:Win32/Linkury kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde PUA:Win32/Linkury sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som PUA:Win32/Linkury. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner PUA:Win32/Linkury

Fjern PUA:Win32/Linkury fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere PUA:Win32/Linkury fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne PUA:Win32/Linkury fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne PUA:Win32/Linkury fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern PUA:Win32/Linkury fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne PUA:Win32/Linkury

Manuelt at fjerne PUA:Win32/Linkury, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis PUA:Win32/Linkury også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne PUA:Win32/Linkury fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne PUA:Win32/Linkury fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne PUA:Win32/Linkury fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til PUA:Win32/Linkury

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til PUA:Win32/Linkury Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra PUA:Win32/Linkury Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne PUA:Win32/Linkury fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne PUA:Win32/Linkury Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne PUA:Win32/Linkury Scanner.

Scan din pc fjerner PUA:Win32/Linkury

Nem guide til at bruge PUA:Win32/Linkury Scanner

 • Download og installer PUA:Win32/Linkury Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra PUA:Win32/Linkury

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter