Fjern Backdoor.Andromeda Effektivt fra Windows-pc og laptop.

Backdoor.Andromeda profil:

Alert ID: – 34.868

Først Udgivet på: – 8 juli 2014 på 20:58 GMT

Sidst opdateret: – 9 juli 2014 15:48 GMT

Version: – 2

Navn: – Andromeda

Varianter: –

 • BKDR_ANDROM.DA (Trend Micro),
 • Worm: Win32 / Gamarue.I (Microsoft),
 • Trojan-Downloader.Win32.Andromeda.pf (Kaspersky)

Kort beskrivelse:-

Andromeda er identificeret som Backdoor Trojan Software, der påvirker Windows hele versioner og tillade sine fjernangribere at få nogle uautoriseret adgang til det inficerede system. Det vil også udnytter systemet følsomme oplysninger eller downloade og eksekverbare nogle vilkårlige filer.

Backdoor.Andromeda er meget fleksibel og dynamisk, da det tillader ændringer for ændringer i funktionalitet ved brug af disse moduler. Flere andre moduler er keyloggers, grabbers, SOCKS4 proxy og andre rootkits er tilgængelige, og skadelig software bliver distribueret med anden skadelig software. Det bruger RC4 nøgler til at kryptere alle dine data til kommunikation med kommando og kontrol-server, for at gøre sporing og påvisning vanskelig. Derudover Backdoor.Andromeda installerer flere kopier af skadelige komponentfiler, i stedet for kopier af sig selv, der gør detektion vanskeligere.

Skadelige virkninger: –

Backdoor.Andromeda giver flere hacker at få uautoriseret bagdør adgang til inficerede system. Ved fuld henrettelse, kunne denne ondsindede software fange følsomme oplysninger såsom Authentication legitimationsoplysninger, kontooplysninger bank-, kredit- detaljer, eller downloade og installere anden skadelig software på systemet, såsom grabbers og rootkits.

Advarsel Indikatorer: –

Det får Copes selv som Svchost.exe i% ALLUSER PROFIL% Mappe. Hvis denne mappe registrerer eventuelle unormale aktiviteter, vil det tilføje sig til Windows registreringsdatabasen som: –

 • Nøgle: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run
 • ValueName: SunJavaUpdateSched
 • Data:% ALLUSERSPROFILE% \\ svchost.exe

Backdoor.Andromeda vil kopiere sig selv til 2 destinationer.

 • HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \
 • CurrentVersion \ Policies \ Explorer \ Run
 • <% Lu>
 • % ALLUSERSPROFILE% \ Local Settings \ Temp \ ms <% s>. <% S>

Ellers tag "ar" vil blive sendt til 0, vil regsitry post sættes op som: –

 • HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \
 • CurrentVersion \ windows
 • belastning
 • % ALLUSERSPROFILE% \ Local Settings \ Temp \ ms <% s>. <% S>

Men Backdoor.Andromeda loader har både anti-debug samt Anti-VM funktioner Det bliver injiceret i Trusted behandles for at skjule sig selv og derefter slette den oprindelige skadelig software. Det ville dvale i lang tid mellem kommunikation med sin kommando og kontrol-server, der undlader at registrere denne virus. Ja, det er meget vigtigt at slette Backdoor.Andromeda så tidligt som muligt fra din pc.

Sådan fjerner Backdoor.Andromeda fra inficerede system Helt

Backdoor.Andromeda har været betragtet som meget vildledende og irriterende program, der kommer under kategorien af ​​irriterende adware. Denne adware viser masser af irriterende popup-annoncer på hele web browser som yahoo, krom, bing, firefox, kant, opdagelsesrejsende osv ved at tilføje plug-ins og add-ons. Det hemmeligt installeret i målrettet computer uden at bede om brugerens godkendelse ved hjælp af vildledende eller tricky måder, såsom når du henter nogen freeware pakker fra de ikke er tillid steder, åbne vedhæftede filer junk mails, skal du klikke på eventuelle usikre og uønskede links, bruge nogen inficerede medieenheder , klikke på en porno hjemmesider mv og udfører masser af berygtede aktiviteter at gøre brugeren System underlige og træg. Backdoor.Andromeda er specielt designet af cyber skurke med Hovedmotivet til at generere trafik af tvivlsomme hjemmesider og fremme spoored produkter og elementer til at gøre indkomst for ukendt eller tredjepart. Det er i stand til at kaprer din alle personlige og vigtige oplysninger, såsom login detaljer af forskellige steder, password på forskellige steder, betalingskort eller kreditkort detaljer, ATM pin nummer, Kontaktdetaljer, multimedia eller sms’er, videoer, billeder og andre vigtige detaljer ved generere webtrafik, sporing brugers browserhistorik, cookies og online aktiviteter. Det er i stand til at inficere hele browsere til at holde reklamer kontinuerligt. Denne adware kan inviterer flere andre skadelige malware-infektion i det målrettede systemet ved at åbne System bagdøre og injektion andre skadelige koder. Backdoor.Andromeda ser som nyttige og legitime, der lover uskyldige brugere til at øge hastigheden på deres system og Internet hastighed.

Når Backdoor.Andromeda invaderer ind i dit system med succes, vil det shows eller vise masser af irriterende popup-annoncer såsom tilbud, koder, bannere, i-tekst links, sponsorerede links og forskellige andre online indgribende reklamer. Det foregiver som en bedste sikkerhed bistand og foreslå brugeren til at købe rogues ansøgning, efter stopper funktioner System sikkerhedsværktøjer og software. når de er installeret i systemet, det trænger brugernes poster i registreringsdatabasen for at sikre dens start automatisk sammen med Windows boot op. Motivet af denne adware til at øge trafikken af ​​sponsorerede websteder til at generere provision. Den installerer automatisk forskellige ondsindede programmer i brugerens system og køre sine ondsindede koder til forbruger mere og mere CPU-forbrug og systemressourcer, så det nemt kan sinker dit system og internet ydeevne. Denne adware kan automatisk erstatte hele dit system og browser indstillinger og erstatte din standard søgemaskine. Det kan injicerer forskellige skadelige koder i brugerens system og gøre deres system underlige og træg. Denne adware er i stand til at skabe sikkerhedsmæssige smuthuller, ødelægge brugerens vigtige filer, blok System-programmer etc. Det frigiver brugernes privatliv og sende dem til hackere. Hvis du fik nogen symptomer på Backdoor.Andromeda, bør du fjerne Backdoor.Andromeda fra System hurtigt til sikker System fra yderligere skader.

Større Symptomer på Backdoor.Andromeda virus angreb på PC

Backdoor.Andromeda er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. Backdoor.Andromeda kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. Backdoor.Andromeda uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til Backdoor.Andromeda virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så Backdoor.Andromeda kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde Backdoor.Andromeda sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som Backdoor.Andromeda. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner Backdoor.Andromeda

Fjern Backdoor.Andromeda fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere Backdoor.Andromeda fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne Backdoor.Andromeda fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne Backdoor.Andromeda fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern Backdoor.Andromeda fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne Backdoor.Andromeda

Manuelt at fjerne Backdoor.Andromeda, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis Backdoor.Andromeda også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne Backdoor.Andromeda fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne Backdoor.Andromeda fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne Backdoor.Andromeda fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til Backdoor.Andromeda

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til Backdoor.Andromeda Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra Backdoor.Andromeda Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne Backdoor.Andromeda fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne Backdoor.Andromeda Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne Backdoor.Andromeda Scanner.

Scan din pc fjerner Backdoor.Andromeda

Nem guide til at bruge Backdoor.Andromeda Scanner

 • Download og installer Backdoor.Andromeda Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra Backdoor.Andromeda

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter