Afinstallere Spyware.SilentKeyLog Gennem gratis Scanner og forbedre dine pc Forestillinger.

Spyware.SilentKeyLog er en af ​​de farlige pc-trusler, som rapporteres af mange brugere. Det er blandt de trusler, der bliver berygtede på lidt tid. Den meget trussel tilhører familien af ​​trojaner, som blev opdaget af sikkerhedseksperter den 31. juli 2017. Ligesom andre trojanske infektioner er det også en oprettelse af cyberkriminelle. Trojanen kan efterlade skadelig indvirkning på enhver computer, og det er blevet set at inficere næsten hele versionen af ​​Windows OS som XP, Vista, 7, 8 osv. Ifølge eksperten er truslen i stand til at køre skadelige aktiviteter i systemet, som kan sætte Det i dårlig stand.

Spyware.SilentKeyLog: Hvad er dens ondsindede handlinger?

I lighed med andre trojaner kan Spyware.SilentKeyLog også gøre mange uønskede og farlige ting i det inficerede system. Det er designet til at tavle indgangen i den målrettede computer, og for det kræver det ikke brugernes tilladelse. Efter en vellykket indtrængning vil trojanen oprette nogle registreringsdatabaser, som gør det muligt at starte automatisk hver gang, når Windows starter. Det rapporteres også for at oprette følgende ondsindede filer:

 • % AllUsersProfile% \ Application Data \ ukl \ encryptedlogs \ admin \ log.ukl
 • % AllUsersProfile% \ Application Data \ ukl \ ukl.cfg
 • % AllUsersProfile% \ Application Data \ uklpr \ appface.dll
 • % AllUsersProfile% \ Application Data \ uklpr \ KLKlMon.dll
 • % AllUsersProfile% \ Application Data \ uklpr \ ui.urf

Men dette er ikke en ende på sine ondsindede opgaver, trojanen kan optage tastetryk og også fange screenshot af inficeret computer. Så hvad du indtaster i din computer ved hjælp af tastaturet, optages af den trussel, som den sender til cyberkriminelle, og de vil misbruge den.

Spyware.SilentKeyLog: Hvordan det invaderer min pc?

Trojan kan bruge flere vildledende måder at invadere deres målrettede computer. Ligesom andre trojanske kan det også bruge systemets sårbarhed til at invadere den. Derudover bruger den også en anden teknik til at blive installeret i pc'en som spam email kampagne, software bundling, peer to peer fildeling etc. Hvis din pc allerede er inficeret, fjern derefter Spyware.SilentKeyLog ved hjælp af et stærkt anti-malware program.

Flere Fakta om Spyware.SilentKeyLog

En Spyware.SilentKeyLog er generelt forkortet som Spyware.SilentKeyLog, som er en type malware designet med henblik på at give uautoriseret adgang til en brugers system. Det er ikke stand til at replikere sig lignende virus, men det kan føre til virus, som er ved at blive installeret på en maskine, da de tillader, at systemet kan kontrolleres af Spyware.SilentKeyLog udvikler. Spyware.SilentKeyLog fortsætte med at stige i popularitet og i dag størstedelen af ​​kendte malware fundet på nettet er trojanske. Det får se sig til at fremstå som et nyttigt program og overtale en bruger til at installere det. Det er generelt spredes via e-mail vedhæftet fil, freeware download, adgang fra et uautoriseret hjemmesider eller fra webbrowser. Det kan også blive overført til systemet via et USB-flashdrev eller andre eksterne enheder.

Spyware.SilentKeyLog er ikke let påvises ved sig selv, men når et system ser ud til at køre langsommere på grund af kraftig processor og netværksbrug er det at forstå, at systemet er blevet inficeret med en malware ligesom Trojan. Spyware.SilentKeyLog aldrig forsøge at injicere sig selv ind i de andre filer, men udbrede sig. For at eliminere det fra USB-flashdrev eller fra alle eksterne enheder, du bliver nødt til at omformatere din USB og flytbare enheder.

Når det bliver installeret i systemet det køre den inficerede kode og udføre alle de ondsindede funktioner for at skade systemet, selv uden brugerens viden. Det losse de skjulte programmer og udfører uautoriseret adgang til andre ofrets system. Spyware.SilentKeyLog bruger til at slette eller overskrive data på et system. Det er i stand til deaktivering af anti-virus og firewall-programmer. Det kan downloade og installere andre ondsindede filer uden brugerens bekymring. Det kan stjæle oplysninger som bankoplysninger, cookies, søgeoversigt eller andre vigtige data som adgangskoder. Hvis du deaktiverer eller afinstallere det fra dit system så stadig det er i stand til at re-installere sig selv på systemet. Det er sådan en farlig program, som det deaktivere Jobliste samt betjeningspanel fra systemet.

Så det er altid foreslået at fjerne det fra systemet, hvis det er installeret inde i systemet for at reducere yderligere skade på systemet.

Større Symptomer på Spyware.SilentKeyLog virus angreb på PC

Spyware.SilentKeyLog er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. Spyware.SilentKeyLog kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. Spyware.SilentKeyLog uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til Spyware.SilentKeyLog virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så Spyware.SilentKeyLog kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde Spyware.SilentKeyLog sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som Spyware.SilentKeyLog. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner Spyware.SilentKeyLog

Fjern Spyware.SilentKeyLog fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere Spyware.SilentKeyLog fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern Spyware.SilentKeyLog fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne Spyware.SilentKeyLog

Manuelt at fjerne Spyware.SilentKeyLog, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis Spyware.SilentKeyLog også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til Spyware.SilentKeyLog

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til Spyware.SilentKeyLog Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra Spyware.SilentKeyLog Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne Spyware.SilentKeyLog fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne Spyware.SilentKeyLog Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne Spyware.SilentKeyLog Scanner.

Scan din pc fjerner Spyware.SilentKeyLog

Nem guide til at bruge Spyware.SilentKeyLog Scanner

 • Download og installer Spyware.SilentKeyLog Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra Spyware.SilentKeyLog

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter