En fuldstændig fjernelse Guide Til fjerner Ransom.Precist.

Ransom.Precist er et nyeste navn på listen over farlig computer trussel. Trojan og ransomware er infektionen, der bringer cybersikkerheden i fare og denne onde trussel er en kombination af begge malware. Det primære formål med denne trussel er at kryptere data fra den kompromitterede computer og derefter kræve løsepenge fra offeret til dekrypteringsfil. Ifølge rapporten blev Ransom.Precist først rapporteret af malwareforskere den 2. april 2018. Forskning viser også, at malware hovedsagelig er rettet mod Windows-baseret system, selv om det nyeste OS ikke er sikkert fra dets angreb. Så hvis du ikke har sikkerhedskopiering af dine filer, så skal du lide.

Detaljer om hvordan Ransom.Precist udfører sin krypteringsproces

Ransom.Precist starter sin ondsindede proces ved at få lydløs adgang til systemet. Derefter foretages det flere ændringer i opstartsindstillingerne for Windows. Ændringen i indstillinger tillader truslen at starte sin krypteringsproces hver gang, når brugeren starter systemet. Det værste er, at brugeren ikke kan opdage sin proces, fordi den udfører dem i baggrunden. Ransomware er også rapporteret til oprettelse af følgende filer i systemet:

 • % AllUsersProfile% \ (USERNAME) \ Documents \ LogFile.txt
 • % AllUsersProfile% \ (USERNAME) \ Dokumenter \ (THREAT NAME)
 • (PATH TO ENCRYPTED FILES) \ !!! _ PRECIST _ !!!. Rtf

Efter at have etableret sig succesfuldt Ransom.Precist gå til filkryptering, og det kan kryptere antallet af filer undtagen nogle vigtige filer som .exe, .EXE, .dll, .DLL og LogFile. Ligesom andre ransomware tilføjer den også en udvidelse i slutningen af ​​filer, der hedder .crypted. I slutningen af ​​krypteringsprocessen dråber Ransom.Precist en løsepenge, som læses som [PATH TO ENCRYPTED FILES] \ !!! _ PRECIST _ !!!. Rtf og indeholder følgende meddelelse:

Din computer blev krypteret.
Alle dine filer og data er nu krypterede, og det er umuligt at bruge dem
hvordan man arbejder
Hvis du vil få dine data tilbage, bliver du fyret 5000 gange i bitcoins til bitcoin-adressen
ovennævnte.
Hvis du ikke betaler inden for 5 dage efter at have læst denne formular, vil det være din risiko
data krypteret permanent slettet og dine data vil gå tabt for evigt.

Håndtering af Ransom.Precist ransomware virus

Hvis din computer også er inficeret af Ransom.Precist, så gå ikke til betalingen. At betale løsepenge er bare spild af penge, fordi du ikke får nogen form for dekrypteringsnøgle. Hvis du har backup, så gendan dine filer derfra ellers kan du gå til noget opsving værktøj. Men før du begynder at genoprette filer, skal du fjerne Ransom.Precist først, fordi det igen forsøger at kryptere dine filer.

Fuldstændige oplysninger om Ransom.Precist Ransomware

Min ven systemet har fået Ransom.Precist ransomware infektion og beder om at betale penge for at låse systemet, hans alle vigtige præsentationer, har dokumenter og mediefiler blevet krypteret og vise meddelelsen som betale penge for at låse dine filer. Han er virkelig for meget bekymret for hans dyrebare filer og præsentationer. Havde brug for hjælp, er det muligt at låse systemfiler uden at betale løsepenge penge?

Ransom.Precist Ransomware er for nylig blevet lanceret af cyberkriminelle til at generere ulovlig fortjeneste. Det krypterer dine alle systemfiler, herunder mediefiler, dokumenter, præsentationer og mange andre vitale mapper. Dine alle filer vil blive låst, og beder dig om at betale løsepenge penge for at låse dine filer. Den meddelelse om efterspørgsel efter løsepenge penge vil blive vist i tekst eller på websider, du besøger. Det har potentiale til at deaktivere programmet firewall-programmet og antivirus installeret i systemet for systemets sikkerhed. Den ransomware vil modificerer posterne vinduer registreringsdatabasen ved sine egne koder og forårsager dårlige resultater af pc’en. Hvis du betaler penge for at få adgang over dine system filer, så er det ikke er sikker på, at dit system filer vil blive låst op, fordi de er troværdige øvrigt din alle de fortrolige oplysninger, der anvendes under betaling af løsepenge penge vil blive indsamlet og vil blive brugt yderligere til markedsføring formål.

Meddelelsen Advarsel er endda vises af Ransom.Precist ransomware om, at hvis du forsøger at åbne dine filer ved andre processer så dine låste filer vil blive slettet permanent fra dit system. Nogle gange, denne ransomware bruger navnet på berømte statslige organer til at generere penge, det viser den meddelelse om, at du var browsing unsafely og besøgte nogle af de ondsindede links, og derfor du er fundet skyldig og for at slippe du skal betale den løsesum penge . Ransom.Precist ransomware distribueres til systemet via gratis downloads af software, åbningen af spam e-mail vedhæftet fil ankom fra ubekræftede personer, besøger ondsindede websteder, og kan også skyldes andre infektioner link Trojan, spyware eller keyloggere være.

Derfor Ransom.Precist ransomware er meget farligt for det system, som fører til store økonomiske tab. Du er stærkt anbefales at slippe af med denne ransomware infektion fra inficerede pc så hurtigt som muligt.

Større Symptomer på Ransom.Precist virus angreb på PC

Ransom.Precist er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. Ransom.Precist kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. Ransom.Precist uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til Ransom.Precist virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så Ransom.Precist kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde Ransom.Precist sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som Ransom.Precist. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner Ransom.Precist

Fjern Ransom.Precist fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere Ransom.Precist fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne Ransom.Precist fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne Ransom.Precist fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern Ransom.Precist fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne Ransom.Precist

Manuelt at fjerne Ransom.Precist, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis Ransom.Precist også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne Ransom.Precist fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne Ransom.Precist fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne Ransom.Precist fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til Ransom.Precist

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til Ransom.Precist Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra Ransom.Precist Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne Ransom.Precist fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne Ransom.Precist Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne Ransom.Precist Scanner.

Scan din pc fjerner Ransom.Precist

Nem guide til at bruge Ransom.Precist Scanner

 • Download og installer Ransom.Precist Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra Ransom.Precist

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter