En fuldstændig fjernelse Guide Til fjerner .LldLjN File Virus.

.LldLjN File Virus er en filkrypterings trojan, som blev opdaget af sikkerhedsforskerne den 11. april 2018. Malware er forbundet med princess locker v3 ransomware, der syntes at inficere target pc-filer og fratrække penge fra dem. Dette er en tilgang, som .LldLjN File Virus har til fælles med de fleste ransomware trojanere. Malware scanner målsystemet og krypterer hele brugergenererede filer med 128 bit AES-krypteringsalgoritmen. Ekspert opdagede, at .LldLjN File Virus ikke ændrede filudvidelsen. Sådan form for malware distribueret med e-mail vedhæftede filer sammen med de makroaktiverede doc-filer. Når brugeren åbner disse filer ubevidst, udføres .LldLjN File Virus malware over pc'en. Efter færdiggørelsen af ​​krypteringsprocessen placerer malware et billede og et tekstdokument, der indeholder løsepenge noten med dekrypteringsinstruktion indeni. Tekstdokumenterne er tilgængelige med følgende navne som = _THIS_TO_FIX_OiNf.txt, = _THIS_TO_FIX_LldLjN.txt, = _THIS_TO_FIX_OiNf.html, = _THIS_TO_FIX_LldLjN.html.

.LldLjN Filer Virus Ransomware Stater Følgende Meddelelse

Prinsesse

ID: [Redigeret] Udvidelse: .LldLjN

Dine filer er krypteret!

Det betyder, at dine filer er blevet omdannet på et strukturelt niveau og blev utilgængelige. For at kunne få adgang til dem igen skal du omdanne dem tilbage til den oprindelige tilstand. Dette kan kun ske ved hjælp af speciel software – «Princess Decryptor», som kun kan købes på denne hjemmeside. Hver kopi af «Princess Decryptor» virker individuelt for hvert par ID + Extension. Derfor er du nødt til at købe din egen som enhver anden bruger, hvis filer også er krypteret.

Vi accepterer kun Bitcoin

Hvad skal man gøre næste?

1. Opret en Bitcoin Wallet, for eksempel: Blockchain.info

2. Køb det nødvendige antal Bitcoins

3. Send 0.18000 til følgende Bitcoin adresse:

1AWP49qRaM7hZBbxvEf8Eu7Guogvo4k8aR

4. Vent, indtil transaktionen er bekræftet, og vi godkender din betaling

5. Download «Princess Decryptor» og gendan dine filer

Hvor kan jeg købe Bitcoins?

Dybest set hvor som helst. Søg

Her er et par hjemmesider af vores valg, hvor du kan konvertere fiat-valuta til Bitcoin

Cyber ​​Security Expert ikke foreslået at følge eller betale løsepenge til cyberkriminelle nogensinde. Det er ikke en god idé eller en aftale at få dekrypteringsnøglen. Hvis du også er offer for .LldLjN File Virus ransomware, så er det den bedste måde at genoprette dine filer med backup. Malware-udviklere har intension til at snyde din ved at få løsepengebeløbet uden garanti for udvekslingsdefinition nøgle efter betaling. Så det er den bedste ide at rengøre denne .LldLjN File Virus malware snart ved hjælp af Windows scanner værktøj og gøre pc og data sikkert.

Fuldstændige oplysninger om .LldLjN File Virus Ransomware

Min ven systemet har fået .LldLjN File Virus ransomware infektion og beder om at betale penge for at låse systemet, hans alle vigtige præsentationer, har dokumenter og mediefiler blevet krypteret og vise meddelelsen som betale penge for at låse dine filer. Han er virkelig for meget bekymret for hans dyrebare filer og præsentationer. Havde brug for hjælp, er det muligt at låse systemfiler uden at betale løsepenge penge?

.LldLjN File Virus Ransomware er for nylig blevet lanceret af cyberkriminelle til at generere ulovlig fortjeneste. Det krypterer dine alle systemfiler, herunder mediefiler, dokumenter, præsentationer og mange andre vitale mapper. Dine alle filer vil blive låst, og beder dig om at betale løsepenge penge for at låse dine filer. Den meddelelse om efterspørgsel efter løsepenge penge vil blive vist i tekst eller på websider, du besøger. Det har potentiale til at deaktivere programmet firewall-programmet og antivirus installeret i systemet for systemets sikkerhed. Den ransomware vil modificerer posterne vinduer registreringsdatabasen ved sine egne koder og forårsager dårlige resultater af pc’en. Hvis du betaler penge for at få adgang over dine system filer, så er det ikke er sikker på, at dit system filer vil blive låst op, fordi de er troværdige øvrigt din alle de fortrolige oplysninger, der anvendes under betaling af løsepenge penge vil blive indsamlet og vil blive brugt yderligere til markedsføring formål.

Meddelelsen Advarsel er endda vises af .LldLjN File Virus ransomware om, at hvis du forsøger at åbne dine filer ved andre processer så dine låste filer vil blive slettet permanent fra dit system. Nogle gange, denne ransomware bruger navnet på berømte statslige organer til at generere penge, det viser den meddelelse om, at du var browsing unsafely og besøgte nogle af de ondsindede links, og derfor du er fundet skyldig og for at slippe du skal betale den løsesum penge . .LldLjN File Virus ransomware distribueres til systemet via gratis downloads af software, åbningen af spam e-mail vedhæftet fil ankom fra ubekræftede personer, besøger ondsindede websteder, og kan også skyldes andre infektioner link Trojan, spyware eller keyloggere være.

Derfor .LldLjN File Virus ransomware er meget farligt for det system, som fører til store økonomiske tab. Du er stærkt anbefales at slippe af med denne ransomware infektion fra inficerede pc så hurtigt som muligt.

Større Symptomer på .LldLjN File Virus virus angreb på PC

.LldLjN File Virus er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. .LldLjN File Virus kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. .LldLjN File Virus uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til .LldLjN File Virus virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så .LldLjN File Virus kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde .LldLjN File Virus sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som .LldLjN File Virus. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner .LldLjN File Virus

Fjern .LldLjN File Virus fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere .LldLjN File Virus fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne .LldLjN File Virus fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne .LldLjN File Virus fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern .LldLjN File Virus fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne .LldLjN File Virus

Manuelt at fjerne .LldLjN File Virus, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis .LldLjN File Virus også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne .LldLjN File Virus fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne .LldLjN File Virus fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne .LldLjN File Virus fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til .LldLjN File Virus

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til .LldLjN File Virus Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra .LldLjN File Virus Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne .LldLjN File Virus fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne .LldLjN File Virus Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne .LldLjN File Virus Scanner.

Scan din pc fjerner .LldLjN File Virus

Nem guide til at bruge .LldLjN File Virus Scanner

 • Download og installer .LldLjN File Virus Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra .LldLjN File Virus

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter