En fuldstændig fjernelse Guide Til fjerner Frendi Ransomware.

Navn Frendi Ransomware
Version Phobos virus
Type Crypto-virus
Filudvidelse .Id-1E857D00.tlalipidas1978 @ aol.com.Frendi
Ransom Note Encrypted.txt
Mulige detektionsresultater

• Trojan.Win32.Malicious.4! C

• Win32 : Trojan-gen

• Trojan.Win32.73853

• ML.Attribute. HighConfidence

• HEUR / AGEN.1037929

Familie Dharma Ransomware

Trussels Profil: Frendi Ransomware

 • Navn på trussel: Frendi Ransomware
 • Kommando- eller filnavn: (tilfældig fil) .exe
 • Trussel type: Ransomware
 • Berørt OS: Win32 / Win64 (Windows XP, Vista / 7,8,8,1, Windows 10)

Om Frendi Ransomware

Frendi Ransomware er en krypto-virus, der spredes trussel for enhver form for data og sætter stærk kryptering på offerets filer. Denne særlige er en anden variant af Phobos Ransomware. Frendi er designet til at kryptere data (blok adgang til filer) og skabe Ransom note. I dette tilfælde vises et popup-vindue og genererer tekstfilen "Encrypted.txt". Det tilføjer også ".Frendi" -udvidelsen til krypteret fil. Bin, tostring og Promos er nogle eksempler på Ransomware type programmer, der ligner Frendi.

Kend Hvordan påvirker Frendi Ransomware din pc

Frendi Ransomware genererer ondsindede programmer ved hjælp af spam kampagner, falske software opdateringer, upålidelige software download kilder, software cracking værktøjer og trojanske heste. Spam kampagner forårsager computer infektioner via e-mail vedhæftede filer. Disse vedhæftede filer er normalt forskellige dokumenter (ord, PDF, Excel og andre dokumenter) arkiver som ZIP, RAR, eksekverbare filer (.exe-filer), JavaScript-filer og så videre. Disse filer er præsenteret som legitime, men når de er åbnet installerer de forskellige højrisiko computerinfektioner.

En løsepenge i filen "Encrypted.txt" informerer ofrene, at alle deres filer blev krypteret på grund af nogle problemer med deres computers sikkerhed. For at få adgang til filer igen, er det nødvendigt at kontakte frendi's udviklere via [email protected] (eller [email protected]) e-mail-adresse. En anden måde at kontakte dem på er via Jabber klient og skriver til [email protected] eller [email protected] For at dekryptere filer er det nødvendigt at købe et dekrypteringsværktøj fra dem og at betale for det i Bitcoin. Det er meget almindeligt, at når folk betaler dem, bliver de scammed. Simpelthen sagt, Ransomware-udviklere sender ikke dekrypteringsværktøjet (eller nøglen). Oplysninger indsamlet af Frendi Ransomware kan bruges til at deaktivere sikkerhedsfunktioner som firewalls, anti-virus programmer eller udføre yderligere nyttelast. Ransomware kan påvirke operativsystemet ved at udføre forskellige ondsindede handlinger eller ændre data.

At beskytte din pc fra Frendi Ransomware

 • Download / Installer og opdater eventuelle software omhyggeligt.
 • Åbn ikke vedhæftede filer eller weblinks, der er til stede i e-mails, der modtages ukendte / utilstrækkelige adresser.
 • Brug en data backup til at glemme filer tilbage.

Sådan fjerner du Frendi Ransomware Virus fra din pc

Det kan være en lang og kompliceret proces til fjernelse af trussel manuelt og kræver også avancerede computerfærdigheder. Der er absolut ingen garanti for, at de efter at have betalt løsepenge til skaberne af Frendi Ransomware-virus, vil give den nødvendige nøgle til at dekryptere dine filer. Derudover skal du forstå, at ved at betale penge til cyberkriminelle opmuntrer du dem til at oprette en ny Ransomware. Vi anbefaler ikke at betale et løsepenge, da der ikke er garanti for at du vil kunne dekryptere dine fotos, dokumenter og musik fra denne inficerede virus.

Fuldstændige oplysninger om Frendi Ransomware Ransomware

Min ven systemet har fået Frendi Ransomware ransomware infektion og beder om at betale penge for at låse systemet, hans alle vigtige præsentationer, har dokumenter og mediefiler blevet krypteret og vise meddelelsen som betale penge for at låse dine filer. Han er virkelig for meget bekymret for hans dyrebare filer og præsentationer. Havde brug for hjælp, er det muligt at låse systemfiler uden at betale løsepenge penge?

Frendi Ransomware Ransomware er for nylig blevet lanceret af cyberkriminelle til at generere ulovlig fortjeneste. Det krypterer dine alle systemfiler, herunder mediefiler, dokumenter, præsentationer og mange andre vitale mapper. Dine alle filer vil blive låst, og beder dig om at betale løsepenge penge for at låse dine filer. Den meddelelse om efterspørgsel efter løsepenge penge vil blive vist i tekst eller på websider, du besøger. Det har potentiale til at deaktivere programmet firewall-programmet og antivirus installeret i systemet for systemets sikkerhed. Den ransomware vil modificerer posterne vinduer registreringsdatabasen ved sine egne koder og forårsager dårlige resultater af pc’en. Hvis du betaler penge for at få adgang over dine system filer, så er det ikke er sikker på, at dit system filer vil blive låst op, fordi de er troværdige øvrigt din alle de fortrolige oplysninger, der anvendes under betaling af løsepenge penge vil blive indsamlet og vil blive brugt yderligere til markedsføring formål.

Meddelelsen Advarsel er endda vises af Frendi Ransomware ransomware om, at hvis du forsøger at åbne dine filer ved andre processer så dine låste filer vil blive slettet permanent fra dit system. Nogle gange, denne ransomware bruger navnet på berømte statslige organer til at generere penge, det viser den meddelelse om, at du var browsing unsafely og besøgte nogle af de ondsindede links, og derfor du er fundet skyldig og for at slippe du skal betale den løsesum penge . Frendi Ransomware ransomware distribueres til systemet via gratis downloads af software, åbningen af spam e-mail vedhæftet fil ankom fra ubekræftede personer, besøger ondsindede websteder, og kan også skyldes andre infektioner link Trojan, spyware eller keyloggere være.

Derfor Frendi Ransomware ransomware er meget farligt for det system, som fører til store økonomiske tab. Du er stærkt anbefales at slippe af med denne ransomware infektion fra inficerede pc så hurtigt som muligt.

Større Symptomer på Frendi Ransomware virus angreb på PC

Frendi Ransomware er en yderst farlig trussel, der genererer forskellige uundgåelige kommercielle annoncer, der kan hæmme normale funktion af pc’en og ændrer internetbrowsere indstillinger. Det lægger sig til web-browsere som Chrome, Firefox, Safari, IE og viser flok popup-annoncer, hver gang du åbner den. Det meste af tiden smitsomme filer af denne trussel skjuler sig i systemets baggrund proces for at dække sin identitet fra admin. Severity niveau af denne orm vil endda forårsage systemnedbrud, fordi det hele tiden henter sine understøttende filer. Denne virus desuden installerer uønsket browser add-ons og plug-ins til din browser. I tilstedeværelse af denne trussel, kan ydelsen på din pc nedbrydes til stor udstrækning. Frendi Ransomware kunne sende dig til nogle usikre websteder og reklamer, der ikke synes at være troværdig. Besøger sine omdirigerede steder kunne inficere din pc med skadelige malwares som denne virus i høj grad omdirigerer dig til phishing-websteder. Andre forfærdelige trusler ofte kommer sammen med denne virus. Til at være uset fra sikkerhedsprogrammer, slettes vinduerne elementer i registreringsdatabasen så godt. Desuden vil det registrerer din browserhistorik og overføre de indsamlede data til cyber skurke. Det viser typisk ton upålidelige pop-ups, falske fejlmeddelelser, irriterende annoncer og advarsler. Frendi Ransomware uendeligt spreder skadelig kode i webbrowsere, så de blot kan forstyrre brugere online aktivitet med det eneste formål at få kontanter.

Top Kilder til Frendi Ransomware virusangreb

Hvis du ikke er forsigtig nok, mens du bruger din computer så Frendi Ransomware kan komme ind og inficere systemet gennem forskellige kilder. Du skal være opmærksom på forskellige indgange virus program, så det kan stoppes og computeren og dens data kan forebygges. Systemet er altid en stor risiko, hvis den er forbundet til internettet, fordi der er mange websteder, der automatisk kan indsætte virus programmet bare på et klik på en knap. Når du downloader nogen ukendt software så det kan indeholde Frendi Ransomware sammen med den. Så du skal gennemse websteder, der anses for at være sikker. Der er en enorm misforståelse, at virussen kun kan spredes i online-mode, men sandheden er, selvom du aldrig har brugt internettet på den computer, det kan stadig blive smittet. Kilderne er allerede inficeret computere, USB-drev, der bærer ondsindede programmer som Frendi Ransomware. Når du indsætter og overføre data til din sunde pc det vil helt sikkert blive inficeret. Det er nogle af de kendte kilder, der kan injicere virus til din computer, så skal du være opmærksom, mens de udfører enhver form for dataoverførsel, der sker enten i online eller offline tilstand.

Scan din pc fjerner Frendi Ransomware

Fjern Frendi Ransomware fra Kontrolpanel

Følg nedenstående trin omhyggeligt for at afinstallere Frendi Ransomware fra din Windows-computer-system fuldstændigt.

Skridt til at fjerne Frendi Ransomware fra Windows XP, Vista & 7 Kontrolpanel

 • Fra det nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på Start-knappen.

 • Vælg Kontrolpanel og klik på Tilføj eller fjern program.

 • Vælg nu den mistænkelige program fra listen for anvendelse og klik på afinstallere mulighed.

 • I sidste ende bekræfte fjernelsen hvis bad.

Skridt til at fjerne Frendi Ransomware fra Windows 8

 • Før musen hen over den venstre side af skærmen og vente på ikonet for at blive vist.

 • Nu skal du højreklikke på ikonet for at få listen over programmer.

 • I dette trin skal du vælge Kontrolpanel fra listerne.

 • Fra Kontrolpanel vinduet, skal du klikke på Afinstaller program.

 • Afinstallere denne modbydelige trussel fra listen over programmet på din PC.

 • I sidste ende skal du klikke på OK for at tilpasse fjernelsen.

Fjern Frendi Ransomware fra Windows 10 Kontrolpanel

 • Først og fremmest Klik på Start-menuen.

 • Gå til menuen Indstillinger for at se hele indholdet.

 • Klik på fanen System fra alle programmer.

 • Nu vælger Apps og funktioner fra fanen System.

 • Vælg det mistænkeligt program på listen.

 • Klik på Afinstaller mulighed for at fjerne Frendi Ransomware

Manuelt at fjerne Frendi Ransomware, og det er værktøjslinjen, eller udvidelser fra browseren

Hvis Frendi Ransomware også har inficeret din browser så er du også nødt til at fjerne udvidelser og add-ons fra din inficerede browser.

Easy Step at fjerne Frendi Ransomware fra Google Chrome

 • Åbn Chrome og Klik på knappen øverst til venstre hjørne af browseren.

 • Klik på værktøjet

 • Vælg Udvidelser og så derfra vælge uønskede udvidelser

 • Til sidst skal du klikke på knappen Fjern for at fjerne udvidelser.

 • Genstarte systemet.

Enkle trin til at fjerne Frendi Ransomware fra Internet Explorer

 • Klik Tool knappen, og vælg Administrer tilføjelsesprogrammer.

 • I de Administrer tilføjelsesprogrammer fremhæve udvidelser og værktøjslinje, der har “Add-on Typer ‘

 • Nu sørger alle add-ons er valgt under ‘Vis: “drop down menu, og Derfra vælge værktøjslinjen, som skal fjernes.

 • Vælg Disable / Slet.

 • En advare pop-up vindue vises muligvis på din pc-skærm med angivelse om relaterede tjenester og add-ons vil også blive deaktiveret. Derefter forlader de elementer kontrolleret og klik OK.

 • Klik på Luk for at lukke tilføjelser vinduet og genstarte systemet.

Nemme trin til at fjerne Frendi Ransomware fra Mozilla Firefox

 • Start Firefox

 • Klik på menuen Funktioner.

 • Fra værktøj menuen skal du vælge Tilføjelser> Udvidelser.

 • Nu skal du bare nødt til at vælge add-on poster relateret til Frendi Ransomware

 • Vælg Fjern / Deaktiver.

 • Genstart systemet.

Forebyggelse Tips til Frendi Ransomware Virus

Brugeren kan fjerne det med hjælp fra Frendi Ransomware Scanner. Det er en ultimativ løsning, som kan gøre den inficerede computer trussel gratis. Denne scanner er designet med forskud teknologi, der gør det i stand til at påvise alle truslen fra computeren meget let. Det tilbyder heuristiske arbejdsmetoder strategier til sine brugere, og derfor er det betragtes som en mest pålidelige værktøj. Du kan downloade og installere dette værktøj nemt i dit system og gøre det bruger til at fjerne skadelige orme. Den bedste del af denne software er dens brugervenligt interface. Den bruger, der ikke har en god teknisk viden kan også køre dette værktøj i deres system. Det tager meget mindre tid til at færdiggøre truslen scanningsprocessen. Den manuelle proces at fjerne Frendi Ransomware fra computer er noget risikabel proces på den anden side er der ingen risiko, hvis du bruger virus scanner værktøj. Det betyder ikke efterlader nogen negativ indvirkning på computerens ydeevne og bruger meget mindre systemet ressource. Denne Frendi Ransomware Scanner vil også give sit prøveversion, som kan bruges til at se virusangreb ved at scanne pc’en, og når brugeren får opfyldt og yderligere gå til sin licenserede version for at fjerne alle registrerede trusler. Heuristisk scanning algoritmer af dette værktøj gør det meget magtfulde og dermed blev det i stand til at beskæftige sig med alle de uønskede spørgsmål som pc’ens ydeevne nedbrydning pop-ups, falske alarmer, browser omdirigering osv Eksperterne anbefaler også denne Frendi Ransomware Scanner.

Scan din pc fjerner Frendi Ransomware

Nem guide til at bruge Frendi Ransomware Scanner

 • Download og installer Frendi Ransomware Scanner ved at følge nogle sine skridt

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Efter installationen Klik på “Scan computer” knappen, og det starte scanningen

 • Der er en indbygget funktion, der hedder “Hjælp desk” kan du få fuldstændige oplysninger om den infektion, som du er stødt på i dit system

 • Klik nu på “Fjern alle knappen” for at fjerne alle de fundne trusler

 • Efter fjernelse hele infektionen genstarte computeren

Retningslinjer til at tage sig din pc fra Frendi Ransomware

Det er bedre at tage forebyggende, før det bliver inficeret med virus. Her er nogle forholdsregler, der kan forhindre dig i at virus og malware.

 • Altid ignorere at installere mistanke software

 • Brug altid en ordentlig firewall i dit system, som forhindrer dit system fra adgang ondsindet program

 • Undgå at klikke på uønskede pop-ups eller ondsindede links, mens du surfer på internettet

 • Giv dine personlige oplysninger til kun legitime websteder

 • Forsøg aldrig at åbne spam eller junk vedhæftede filer

 • Hold dit anti-virus program opdateret

 • Prøv at skabe en unik adgangskode til dine onlinekonti

 • Deaktivere Autorun og daglig scanne din computer

 • Implementer DNS beskyttelse

Ved at følge disse tips kan du bo sikkert fra virus og andre inficerede programmer nemt.

News Reporter